устаткування в зрг лекції

устаткування в зрг лекції


Підйомно-­транспортне устаткування Підйомно-т­ ранспортне устаткування – це сукупність машин і механіз-мів, що потрібні для виконання трудомістких робіт: навантаження, розван-таження, пересування та укладання сировини. Використання підйомно-т­ ранспортного устаткування дає змогу полегшити тяжку та трудомістку роботу, підвищити продуктивність праці робітників, рівень обслуговування клієнтів, прискорити торговельно-т­ ехнологічний процес, зменшити товарні збитки та кількість робітників, раціонально вико-ристовувати площу приміщень, транспортні засоби, ширше застосовувати самообслуговування і про.


Універсальні кухонні машини. Допоміжними елементами машини є засоби керування регулювання захисту сигналізації а також пристрої які забезпечують безпеку експлуатації. Ведуча ланка зєднується з приводом машини а ведена з робочими органами. Такі машини називаються складними на відміну від простих машин з одним робочим органом.


Работа по теме: Устаткування ЗРГ - консп. лекцій - 2013. Глава: Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України. ВУЗ: КНТЭУ. Устаткування закладів ресторанного господарства. Конспект лекцій. Київ 2013. ЗМІСТ. Тема 1. Механічне устаткування .3. Тема 2. Теплове устаткування 26. Тема 3. Холодильне устаткування 43. Тема 4. Торговельне устаткування 50.


Устаткування закладів ресторанного господарства : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / А.А. Мазаракі, С.Л. Шаповал, І.І. Тарасенко та ін. – К. : КИЇВ. нац. торг.-екон. ун-Т, 2013. – 640 С. ISBN 978-966-629-586-9. Розглянуто класифікацію, типи, призначення, будову, принцип дії та правила безпечної експлуатації основних видів устаткування, які використовують у закладах ресторанного господарства. Вимоги до механічного устаткування і матеріали, що. застосовуються для виготовлення деталей машин .18 1.1.4. Класифікація та маркування механічного устаткування.20 1.1.5. Техніко-економічні показники роботи технологічних. машин .


Наведіть класифікацію очищувального устаткування закладів ресторанного господарства. •10. Робочі органи очищувального устаткування. Будова та принцип роботи машини періодичної дії для чищення картоплі мок-150. •11. Робочі органи очищувального устаткування. За структурою робочого циклу( цикл машини- це тривалість закінченого процесу оброблення продукту від початкового стану до кінцевого). Розрізняють технологічний- тривалість перебування продукту в технологічній машині, впродовж якого завершується обробка продукту від початкового стану до кінцевого за ухваленою для певного процесу технологією. Робочий- проміжок часу між двома послідовними моментами видачі машиною готової продукції)


Лекція №2. Тема: Заклади ресторанного господарства, їх види, типи особливості діяльності. План: 1. Виробничо-торгівельні особливості діяльності ЗРГ: галузеві, соціальні, організаційно-економічні. 2. Класифікація ЗРГ. 3. Характеристика закладів різних типів. Режим роботи ЗРГ залежить від режиму роботи обслуговуваних ними контингентів споживачів промислових підприємств, установ, навчальних закладів. Це вимагає від підприємств особливо інтенсивної роботи в години найбільшого потоку споживачів – в обідні перерви, зміни. Ресторанне господарство одна з найважливіших галузей, яка забезпечує найбільш повне задоволення потреб населення в різноманітному і раціональному харчуванні за місцем роботи, навчання, проживання.


АНОТАЦІЯ ДИСЦИПЛІНИ «УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» Дисципліна вільного вибору для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми. «Харчові технології» галузі знань 18 Виробництво та технології. спеціальності 181 Харчові технології. Метою викладання навчальної дисципліни «Устаткування закладів ресторанного господарства» є надання студентам необхідних знань та навиків, пов’язаних із механізацією та удосконаленням технологічних процесів приготування продуктів у закладах ресторанного господарства, вибором, розміщенням, експлуатацією, технічним обслуговуванням і ремонтом устаткування.


Класифікація машин для миття посуду. Устаткування ЗРГ - консп. лекцій - 2013. Конспект лекцій Київ 2013 зміст тема Механічне устаткування. 3 Тема Теплове устаткування 26 Тема Холодильне устаткування 43. Скачать 3.76 Mb. Название. Конспект лекцій Київ 2013 зміст тема Механічне устаткування. 3 Тема Теплове устаткування 26 Тема Холодильне устаткування 43. Анкор. Устаткування ЗРГ - консп. лекцій - 2013.doc. Дата. 07.06.2018.


Устаткування. Мета, завдання, структура та зміст дисципліни. Зв'язок її з іншими дисциплінами. Роль дисципліни у формуванні фахівця в галузі готельно-ресторанного господарства. Завдання дисципліни: - вивчення технічних характеристик устаткування, конструкції, принципу дії, особливостей експлуатації; - обґрунтування підбору устаткування для закладів ресторанного господарства у дипломному проектуванні; - опанування навиками роботи на устаткуванні, які необхідні в подальшій професійній діяльності; - знання вимог техніки безпеки під час роботи з устаткуванням.


До механічного устаткування відносяться технологічні машини, що призначені для проведення механічних і гідромеханічних процесів оброблення сировини і матеріалів. Продукти при цьому не змінюють своїх властивостей, а можуть змінювати лише форму, розміри та інші параметри, на які можна вплинути механічним шляхом. Механічні процеси включають: подрібнення, змішування, пресування, сортування; гідромеханічні – перемішування, емульгування, збивання, миття. Механічне устаткування можна класифікувати за функціональним призначенням, ступенем автоматизації, характером впливу на продукт, структурою робочог.


Опорний конспект з предмету «Устаткування ПГХ», по темі: «Сучасні види обладнання закладів ресторанного господарства». ПЛАН Вступ. Роль сучасного устаткування. в закладах ресторанного господарства. Види сучасного теплового устаткування. Види сучасного холодильного устаткування. Висновок. Номер слайду 5. Сьогодні в закладах ресторанного господарства здійснюється впровадження маловідходних, та енергозберігаючих технологій, які тісно пов'язані зі специфікою використання сировинних ресурсів, таких, як: овочі, фрукти, м'ясо й рибопродукти,а також продовольчих товарів, які надходять від підпреємств харчової промисловості.


План лекції ¡ ¡ ¡ Сутність та завдання організації постачання ЗРГ. Джерела, види та форми постачання. Договірні взаємовідносини з постачальниками. Організація продовольчого постачання закладів ресторанного господарства. Визначення потреби ЗРГ в сировині і напівфабрикатах. Організація матеріально-технічного постачання ЗРГ. 2. Постачання закладів РГ ¡ процес забезпечення ЗРГ усіма видами ресурсів у певні терміни і в обсягах, потрібних для нормального здійснення його виробничо-торговельної діяльності. 3. Головне завдання ЗРГ щодо організації та управління постачанням ¡ своєчасне, безперебійне та .


УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА Конспект лекцій. Київ 2013. ЗМІСТ. Тема 1. Механічне устаткування .3 Тема 2. Теплове устаткування 26 Тема 3. Холодильне устаткування 43 Тема 4. Торговельне устаткування 50 Тема 5. Системи автоматизації закладів ресторанного господарства.90 Тема 6. Нейтральне (немеханічне) устаткування. Підбір і комплектація устаткуванням закладів ресторанного господарства.99.


Мета: розмістити технологічне устаткування у виробничих цехах ЗРГ згідно з діючими вимогами. Завдання: згідно з розрахунками в індивідуальному завдання розробити просторову структуру виробничих цехів і розмістити в них устаткування. Лабораторна робота №9. Інженерне забезпечення сервісно-виробничого процесу ЗРГ. Самостійна робота: вивчення та доповнення матеріалу лекції шляхом додаткового опанування нормативної літератури, виконання індивідуального заняття, підготовка до лабораторного заняття. Лабораторна робота №10. Технічний нагляд за будівництвом ЗРГ. Мета: вміти проводити технічний нагляд за будівництвом ЗРГ відповідно до розробленої проектної документації.


та їх устаткування Класифікація барів Характеристика приміщень бару Обладнання, посуд, інвентар Барна карта Подавання напоїв у барі Правила подавання пива Правила приготування та подавання змішаних напоїв Обслуговування споживачів у барах Організація робочого місця бармена Підготовка бару до роботи Особливості обслуговування в барах Професійні вимоги до бармена ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ У КАВ'ЯРНІ Кав'ярня як різновид кафе Обладнання для приготування кави Організація робочого місця.


Тема та зміст лекцій. 1. Основи санітарії і гігієни та державний санітарний нагляд у. закладах ресторанного господарства. Від чого залежить мікроклімат приміщень ЗРГ? 15. Назвіть гігієнічне значення питної води та ґрунту. 9. 1. Наявність холодного цеху і працюючого холодильного устаткування. 2. Можливість реалізації зазначених кулінарних виробів протягом не більше 12 год при температурі не вище 6° С. 3. Наявність офіційного дозволу територіальної санепідемстанції.


Загальні відомості про механічне устаткування. Механічне устаткування - технологічні машини, що призначені для проведення механічних (подрібнення, змішування, пресування, сортування) і гідромеханічних (перемішування, емульгування, збивання, миття) процесів обробки сировини і матеріалів. Продукти при цьому не змінюють своїх властивостей, а можуть змінювати лише форму, розміри та інші параметри, які можна змінити механічним шляхом.


При визначені площі приміщень слід врахувати габаритні розміри устаткування і меблів та раціональність використання площі, що може бути визначена за допомогою коефіцієнта: К=0,3÷0,4. Приміщення для забезпечення музичних та шоу-програм: До складу цієї групи приміщень входять: приміщення для зберігання музичних інструментів – 6 м2; приміщення гримерної – 0,375 м2 на одного актора. При кількості акторів різної статі більше 4-х, передбачається окремо чоловіча та жіноча гримерна і кожна обладнується умивальником. Організацію процесу обслуговування представляють у вигляді таблиці (табл.2.22), з урах.


Організація обслуговування в ЗРГ. Технологія приготування їжі. Товарознавство харчових продуктів. Німецька мова за професійним спрямуванням. Англійська мова за професійним спрямуванням. Технічне креслення. Культурологія. Навчально-методичний комплекс з дисципліни "Устаткування закладів ресторанного господарства". Автор: admin від 5 грудня 2011, переглянуло: 1608. 0. Завантажити: Ви не можете скачувати файли з нашого серверу. Переглянути. Докладніше. 0.


Устаткування ЗРГ. Правила експлуатації різних видів обладнання. Застосовувати згідно вимог правила експлуатації різних видів обладнання. 2. Наступні (забезпечувані). Організація обслуговування в ЗРГ. Техніку обслуговування відвідувачів в ЗРГ. Застосовувати техніку обслуговування відвідувачів в ЗРГ. Особливості ресторанного сервісу. Класифікацію ЗРГ різних типів. Правильно розроблений і дотримуваний в ЗРГ режим праці і відпочинку забезпечує підвищення продуктивності праці, поліпшення якості продукції, знижує виробничий травматизм. Для встановлення розпорядку роботи на кожному підприємстві складаються графіки виходу на роботу. Розрізняють денні, місячні і річні графіки.


Класифікація устаткування. У залежності від призначення і виду оброблюваних продуктів, машини підприємств громадського харчування можна підрозділити на кілька груп. 1. Машини для обробки овочів і картоплі - очисні, сортувальні, мийні, різальні, протиральні і т. д. 2. Машини для обробки м'яса і риби - м'ясорубки, фаршемешалки, розпушувачі м'яса, котлетоформовочние та ін. 3. Машини для обробки борошна та тосту - просіювачі, тестомесітельние, Збивачок і т. д. 4. Машини для нарізки хліба та гастрономічних продуктів - хліборізка, колбасорезка, Маслоделітелі і т. д. 5. Універсальні пр.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ігру герої меча і магії 5 без торента

яндекс для носії с3

тим вивер с ключем активації